Tällä sivustolla on rajoitettu tuki selaimellesi, joten suosittelemme vaihtamaan Edgeen, Chromeen, Safariin tai Firefoxiin.

Ilmainen toimitus yli 19.95

Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnan kanssa

Kevätmyynti elää!

Huolto-ohjeet

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Nylla. Sivustolla käytetään kaikkialla termejä "me", "meidän" ja "meidän". Nylla tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaiken sivustolla saatavilla olevan tiedon, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä esitetyt ehdot, määräykset, käytännöt ja ilmoitukset.

Käymällä sivustollamme ja/tai ostamalla jotain meiltä osallistut "Palveluumme" ja suostut sitoutumaan seuraaviin yleisiin ehtoihin ("Palveluehdot", "Ehdot"), mukaan lukien ne lisäehdot ja käytännöt, joihin tässä viitataan ja/tai jotka ovat saatavilla hyperlinkin kautta. Nämä Palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta sivuston käyttäjiä, jotka ovat selaimia, myyjiä, asiakkaita, myyjiä ja/tai sisällön tuottajia.

Lue nämä Palveluehdot huolellisesti ennen kuin käytät tai vierailet verkkosivustollamme. Käyttämällä sivuston osaa tai vierailemalla sivustolla suostut sitoutumaan näihin Palveluehtoihin. Jos et hyväksy tätä sopimusta kaikkine ehtoineen, älä käytä verkkosivustoa tai sen palveluita. Jos näitä Palveluehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä on nimenomaisesti rajoitettu näihin Palveluehtoihin.

Kaikki uudet ominaisuudet tai työkalut, jotka lisätään nykyiseen kauppaan, kuuluvat myös Palveluehtoihin. Voit tarkastella milloin tahansa tämän sivun uusinta versiota Palveluehdoista. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan niistä.

Ostoskori

Tilauksesi on oikeutettu maksuttomaan toimitukseen. Sinä olet €19,95 pois ilmainen toimitus.
Ei enää ostettavissa olevia tuotteita