Tällä sivustolla on rajoitettu tuki selaimellesi, joten suosittelemme vaihtamaan Edgeen, Chromeen, Safariin tai Firefoxiin.

Ilmainen toimitus yli 19.95

Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnan kanssa

Kevätmyynti elää!

Palautukset ja hyvitykset

Haluamme, että olet täysin tyytyväinen ostoosi. Jos et ole, voit palauttaa tuotteen meille seuraavasti.

Kuluttajan peruutusoikeus:
Kuluttajana - luonnollisena henkilönä, joka toimii muussa kuin elinkeinotoiminnassaan, liiketoiminnassaan, käsityöläisurallaan tai ammatissaan - sinulla on oikeus peruuttaa ostosopimuksesi 60 päivän kuluessa ilman mitään syytä.

Peruuttamisoikeus:
Peruuttamisoikeus päättyy 60 päivän kuluttua siitä päivästä, jona sinä tai muu kolmas osapuoli kuin rahdinkuljettaja, jonka olet ilmoittanut, ottaa tavarat fyysisesti haltuunsa. Tätä sovelletaan riippumatta siitä, oletko tilannut yksittäisen tuotteen vai useita tuotteita, jotka toimitetaan yhdessä.

Ilmoitus peruutuksesta:
Jotta voit käyttää peruutusoikeuttasi, sinun on ilmoitettava meille päätöksestäsi selkeällä ilmoituksella. Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät peruuttamisoikeuden käyttämistä koskevan ilmoituksesi ennen peruutusajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset:
Jos peruutat tämän sopimuksen, palautamme kaikki sinulta saamasi maksut, toimituskulut mukaan lukien (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka aiheutuvat siitä, että valitsit muun toimitustyypin kuin edullisimman tarjoamamme vakiotoimitustyypin), ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 60 päivän kuluessa siitä päivästä, jona saimme tiedon päätöksestäsi peruuttaa tämä sopimus. Korvaus suoritetaan käyttämällä samaa maksuvälinettä, jota käytit alkuperäisessä maksutapahtumassa, ellet ole nimenomaisesti sopinut toisin. Sinulle ei missään tapauksessa aiheudu mitään kuluja tällaisesta palautuksesta.

Voimme pidättäytyä palautuksesta, kunnes olemme vastaanottaneet tavarat takaisin tai olet toimittanut todisteet tavaroiden palauttamisesta, sen mukaan, kumpi ajankohta on aikaisempi. Sinun on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille ilman aiheetonta viivytystä ja joka tapauksessa viimeistään 60 päivän kuluessa siitä päivästä, jona ilmoitat meille sopimuksen peruuttamisesta. Määräaika on kulunut, jos lähetät tavarat takaisin ennen 60 päivän määräajan päättymistä. Sinun on vastattava tavaroiden palauttamisesta aiheutuvista välittömistä kustannuksista.


Palautusoikeuden poikkeukset:

Vaatemerkkimme osalta tietyt tuotteet eivät kuulu palautusten piiriin:

Räätälöidyt tai yksilölliset tuotteet: Tilauksesta tehtyjä tai yksilöllisiä vaatteita ei voi palauttaa.

Alusvaatteet ja uimahousut: Näitä tuotteita ei voi palauttaa, jos niiden pakkaus on avattu tai jos niiden sinetit on rikottu.

Loppuunmyydyt tuotteet: Myyntiin myytäviksi merkittyjä tuotteita ei voi palauttaa.

Tavarat, joista on poistettu tunnisteet tai joiden kunto on muuttunut: Tuotteita, joista on poistettu alkuperäiset tunnisteet tai joita on käytetty, pesty tai muutettu, ei voi palauttaa.


Käyttämällä vakuutettua merenkulkua:

Jos valitsit vakuutetun lähetysvaihtoehdon, hyvitys vahingon, katoamisen tai varkauden sattuessa helpottuu ja nopeutuu.


Tarvitsetko apua?

Jos sinulla on ongelmia tai kysyttävää tilauksesi peruuttamisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakastukitiimiimme tukisivullamme.

Ostoskori

Tilauksesi on oikeutettu maksuttomaan toimitukseen. Sinä olet €19,95 pois ilmainen toimitus.
Ei enää ostettavissa olevia tuotteita