Tällä sivustolla on rajoitettu tuki selaimellesi, joten suosittelemme vaihtamaan Edgeen, Chromeen, Safariin tai Firefoxiin.

Ilmainen toimitus yli 19.95

Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnan kanssa

Kevätmyynti elää!

Tervetuloa Nyllaan!

Tervetuloa Nyllaan, omaleimaiseen naistenvaateliikkeeseen Helsingin sydämessä. Olemme ylpeitä siitä, että Nylla tarjoaa ainutlaatuisen muodin ja tyylikkyyden yhdistelmän, joka on räätälöity erityisesti nykyaikaiselle naiselle.

Myymälämme on enemmän kuin pelkkä ostospaikka - se on turvapaikka, jossa tyyli kohtaa hienostuneisuuden. Huolellisesti kuratoitujen mallistojemme avulla pyrimme tarjoamaan vertaansa vailla olevan ostokokemuksen, joka juhlistaa naisten muodin monimuotoisuutta ja kauneutta.

Tapaa suunnittelijamme

Tapaa Helmi

Helmi luo taikuutta malleillaan, joissa klassinen kauneus yhdistyy uuteen, ja tekee vaatteita, jotka sopivat täydellisesti unelmoijille, jotka haluavat erottua muista.

Tapaa Liisa

Liisa keskittyy tekemään muotia, joka ei ole vain siistiä vaan myös ystävällistä planeetalle. Hän yhdistää raikkaita tyylejä ympäristöystävällisiin ideoihin ja osoittaa, että hyvältä näyttäminen ja hyvän tekeminen voivat sopia yhteen.

Tapaa Marcus

Marcus ottaa kaupungin katujen vilkkaan hengen ja valaa sen työhönsä, ja hän tekee vaatteita, joissa on rohkeita painatuksia ja muotoja, jotka tekevät jokapäiväisistä kävelyistä muoti-ilmoituksia.

Miksi valita Nylla

Miksi valita Nylla muodin tarpeisiisi? Ainutlaatuinen sekoitus Helmin luomia mallistoja, ympäristöystävällisiä käytäntöjä ja sitoutumista laatuun erottaa meidät muista.

Jokainen mallistomme kappale on suunniteltu täydentämään vaatekaappiasi ja heijastamaan henkilökohtaista tyyliäsi.

Liity Nylla-yhteisöön, jossa yhdistämme trenditietoisen muodin ja ympäristövastuullisuuden, jotta ostokokemus olisi todella antoisa.

Tavoitteemme

Meillä oli aluksi sydämellinen tavoite: luoda jotain erityistä lapsillemme ja lapsenlapsillemme. Olemme joukko ihmisiä, jotka ovat aina välittäneet syvästi perheestä ja tulevaisuudesta. Kun näimme muotimaailman nopeat muutokset, tunsimme suurta tarvetta tehdä asiat toisin. Halusimme tehdä vaatteita, jotka eivät vain näytä hyvältä vaan myös kestävät aikaa. Jokainen suunnittelemamme kappale on valmistettu rakkaudella ja huolella, ja se on tarkoitettu vaalittavaksi ja ehkä jopa periytettäväksi suvussa. Olemme täällä luodaksemme muutakin kuin pelkkää muotia; olemme täällä jättämässä rakkaillemme perinnöksi laatua ja huomaavaisuutta. Tule mukaan tälle matkalle, ja yhdessä voimme tehdä pysyviä vaikutuksia.

Ostoskori

Tilauksesi on oikeutettu maksuttomaan toimitukseen. Sinä olet €19,95 pois ilmainen toimitus.
Ei enää ostettavissa olevia tuotteita