Tällä sivustolla on rajoitettu tuki selaimellesi, joten suosittelemme vaihtamaan Edgeen, Chromeen, Safariin tai Firefoxiin.

Ilmainen toimitus yli 19.95

Osta nyt, maksa myöhemmin Klarnan kanssa

Kevätmyynti elää!

Tietosuojaseloste

Tietosuojakäytäntö
Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten Nylla ("Sivusto" tai "me") kerää, käyttää ja luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi, kun vierailet Sivustolla tai teet ostoksen Sivustolla.
Henkilökohtaisten tietojen kerääminen
Kun vierailet Sivustolla, keräämme tiettyjä tietoja laitteestasi, vuorovaikutuksestasi Sivuston kanssa ja tietoja, joita tarvitaan ostoksesi käsittelyyn. Saatamme myös kerätä lisätietoja, jos otat meihin yhteyttä asiakastukea varten. Tässä tietosuojakäytännössä kutsumme kaikkia tietoja, joiden avulla henkilö voidaan tunnistaa yksiselitteisesti (mukaan lukien alla olevat tiedot), "henkilökohtaisiksi tiedoiksi". Katso alla olevasta luettelosta lisätietoja siitä, mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ja miksi.

Laitteen tiedot
Esimerkkejä kerätyistä henkilökohtaisista tiedoista: verkkoselaimen versio, IP-osoite, aikavyöhyke, evästetiedot, mitä sivustoja tai tuotteita katselet, hakusanat ja miten olet vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.
Keräämisen tarkoitus: sivuston lataaminen sinulle tarkasti ja sivuston käytön analysointi sivustomme optimoimiseksi.
Keruun lähde: Kerätään automaattisesti, kun vierailet sivustollamme evästeiden, lokitiedostojen, verkkomajakoiden, tunnisteiden tai pikselien avulla.
Tietojen luovuttaminen liiketoimintatarkoituksiin: jaetaan käsittelijämme Shopify Order Information kanssa.
Esimerkkejä kerätyistä henkilötiedoista: nimi, laskutusosoite, toimitusosoite , maksutiedot (mukaan lukien luottokorttinumerot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.
Keruun tarkoitus: Tuotteiden tai palveluiden tarjoaminen sinulle.

Ostoskori

Tilauksesi on oikeutettu maksuttomaan toimitukseen. Sinä olet €19,95 pois ilmainen toimitus.
Ei enää ostettavissa olevia tuotteita